Dropbox papir som et alternativ til Google Dokumenter

Dropbox papir som et alternativ til Google Dokumenter

Skyen lagring leverandør har lansert en offentlig beta test av sitt nye elektroniske tjenesten papir, med brukeren i likhet med Google Dokumenter tekstdokumenter kan fungere som et team sammen.

Den nye tjenesten Paper har tilbudt i en lukket betatest for nesten et år valgt interessert Dropbox. Nå testen kommer med en åpen beta i en ny fase. I USA, i tillegg til den elektroniske tjenesten for nettleser og apps for iOS og Android er tilgjengelig. For brukere i EU bør de vises senere.

Med tjenesten lagets medlemmer til lik Google Dokumenter redigere tekster sammen samtidig. Basert på markøren ser hver bruker som har redigert dokumentet på hvilket tidspunkt. En varslingsfunksjonen informerer også alle medlemmene av teamet når et dokument ble endret.

Paper gir alle viktige funksjoner for formatering av dokumenter utarbeidet og også bygger tabeller, bilder og videoer, og genererer også oppgavelister. Dokumentene sparer papir på Dropbox sky lagring. For å bruke Dropbox Papir er en Dropbox-konto.(Db)