Avstemning: amerikanske kjøpere foretrekker å få tilgang til iPhone 7 i stedet for åtte iPhone

IPhone 7 møter i USA angivelig til høyere etterspørsel som etterfølger iPhone åttende

(Bilde: AP, Joel Carrett)

Den forrige modellen selges til ileggelse av en bank, i henhold til huset bedre enn den nye iPhone 8. Den nye modellen vil "betydelige forbedringer" mangler - og brukerne vente på iPhone X.

I USA er iPhone fjorårets modell mer populær enn iPhone 8: iPhone 7 selges for tiden bedre enn introdusert i september etterfølger, som nyhetsbyrået Reuters rapportert med referanse til en undersøkelse av banken KeyBanc Capital Markets, som gjennomføres i butikker av mobiloperatører var. Så langt angrepet kjøper alltid den nyeste tilgjengelige iPhone-modell - selv om Apple har forløperen til innføringen av den nye modellen er alltid billigere på.

Kjøpere glipp innovasjoner for iPhone 8

Kjøperne undersøkelsen sa at de ville kjøpe en iPhone i stedet for en syv iPhone 8 fordi den nye modellen "betydelige forbedringer mangler", En analytiker i banken trekker. Noen kunder vil imidlertid også vente på iPhone X, som ønsker å bringe Apple i begynnelsen av november i handelen. I år har konsernet lansert tre nye modeller for første gang: I tillegg til iPhone 8 og iPhone 8 Plus, som er basert priset og utad veldig lik forgjengerne, flyttet produsenten med iPhone X inn i en ny prisklasse langt utover 1000 Euro.

Amerikanske nettoperatører med et betydelig lavere antall smarttelefon oppgraderinger

Den amerikanske nettverksoperatøren AT&T, når Apples iPhone eksklusiv partner, rapporterte i forrige uke 900.000 smart oppgraderinger mindre enn i samme kvartal i fjor å innføre iPhone 7, melder nyhetsbyrået bemerket, er dette også en svakere etterspørsel av iPhone 8 tilskrevet. Apple har så langt gitt noen salgstall til den nye iPhone. En annen årsak til lavere etterspørsel av iPhone 8 kunne også "beskjedne salgskampanjer" Amerikanske operatører er.

Salget av Apples viktigste kontrakt produsenten Foxconn har bare falt beskjedent, som tidligere kjent, men dette gir mange iPhone-modeller for Apple - inkludert iPhone X, som er i henhold til en rapport i mellomtiden sendte i små tall til distribusjonssentre i Europa og andre steder.

Bilde 1 av 6

iPhone og iPhone 8 8 Plus (6 bilder)

iPhone 8 og 8 Pluss det vil i første omgang være tilgjengelig i tre farger. Phil Schiller presentert.

(LBE)