eBay er et lite innblikk

eBay er et lite innblikk

Den elektroniske markedsplassen eBay har gitt ut noen aktuelle statistikken, hva brukerne er ute etter og når og hvilke varer er etterspurt.

Den elektroniske markedsplassen eBay kan se litt bak kulissene i det offentlige og har publisert statistiske data om bruk av plattformen i det siste året for første gang. Selv om detaljert visuell resirkulert Rapporter gir mange detaljer, men gir ingen reell oversikt over handel på nettportal. Tross alt, kan noen harde tall tas: Ifølge eBay er det i dag 1,1 milliarder elementer satt, 17 millioner kjøpere fra Tyskland er aktiv på eBay. 81 prosent av varene som selges er ny, er 69 prosent leveres gratis frakt.

En spennende hardt nummeret som ringte eBay, andelen av mobile brukere. Liggende på kjøp på 40 prosent - nesten to tredjedeler av brukerne kjøper på eBay fortsetter dermed den klassiske skrivebordet. Den elektroniske julehandelsesongen i fjor nådde sitt klimaks på den tredje søndagen i advent, så ca to uker før jul.

eBay publisert med rapport mange detaljer om antall søk for spillkonsoller: 14.300 søk var på lanseringsdatoen for SNES mini, firkanter fulgte Nintendo-svitsj med 14 100 og XBox med 11 400. På høyden av fidget Spinner hype mai søkte eBay kunder i gjennomsnitt hver 3 sekunder etter de små gyroskoper.

Ytre påvirkninger og skiftende årstider ha betydelige effekter på søk: En vinter i den andre uken av januar la antall søk for transport, snøskuffe og salt klatre flere oppover. I begynnelsen av mai, så plutselig spurte solbriller, vifter og parasoller. Og når ekteskapet for alt ble avgjort i Forbundsdagen, etterspørselen skutt på regnbueflagg opp.(Uma)