PayPal gir digital gruppe kassen “Money Pool” før

PayPal gir digital gruppe kassen

(Bilde: PayPal)

Med det nye tilbudet, vil finansinstitusjonen starte en tjeneste for bunter av kontanter samlinger for vanlige gaver, fester eller gruppereiser med venner. Og selvfølgelig, alle deltakerne trenger for en PayPal-konto.

Den elektroniske finansielle tjenester PayPal har lansert en tjeneste som heter Money Pool. Dette er en slags digital gruppe fond for vanlige gaver eller reiser. Initiativtakeren har en rask oversikt over sin PayPal-konto om hvem som har gjort hva bidrag. PayPal vil dermed for gruppe gaver spare legging av hele beløpet og vanlig walk-bak og huske mangler bidrag eller i det minste legge til rette for det.

For å opprette Pengene bassenger, kunden logger via nettleser eller PayPal app til sin PayPal-konto og etablerer et basseng Money nettside. Navnet på siden ideell beskriver hensikten med basseng (bursdagsgave til Elke, City Break Praha), målet beløp og dato hvor penger er å bli slått sammen. Et beskrivende tekst og bilde kan legges. I tillegg kan du angi om navn og mengder av deltakerne skal være synlig for alle eller bare for pool manager ..

målfølging

Og hvordan kunne det være annerledes - for å delta i en pengene basseng, må alle registrerte lade endene har en PayPal-konto. De overførte beløp skal samles opp på en underkonto av initiator. Alle deltakerne kan følge på nettsiden til bassenget nivået. Dersom målet er nådd, blir mengden til den normale paypal konto overføres og kan brukes.

The Money basseng er nå imot kunder i Australia, Belgia, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Canada, Nederland, Norge, Østerrike, Polen, Sverige, Sveits, Spania og USA.(Rop)